PALS

La Costa Brava és  paradís al nord-est de la península ibèrica on es combinen la força de la seva geologia i flora amb l'assossec de les seves aigües blavoses i transparents. Aquesta barreja fa d'aquest entorn sigui un lloc de pau, tranquil·litat i bellesa.

El mar a la Costa Brava ofereix innombrables oportunitats per gaudi: Des dels camins de ronda, una xarxa de camins a peu que voregen la costa i des d'on s'aprecien les meravelloses panoràmiques sobre la Mediterrània, fins a les petites platges o cales on es poden observar de les seves aigües netes i cristal·lines.

Els amants dels esports també poden practicar: vela, busseig, surf, ..., entre d'altres.

Així mateix, el mar és font de riquesa natural que ofereix innombrables regals gastronòmics. Una manera d'apreciar el seu esplendor és visitar el port de Palamós i el seu museu per familiaritzar-se amb la importància que el mar ha tingut i té en aquesta zona i les gents que l'habiten.

I no podem separar el mar de la seva pròpia història, i prova d'això, són els innombrables vestigis que es poden visitar i que donen prova de la importància del mar en pobles que van habitar les seves costes i l'interior de la Costa Brava. Només com a referència, diverses restes històriques d'assentaments ibèrics o els innombrables pobles medievals que romanen, gairebé intactes, en la seva geografia.

NO DEIXIS DE VISITAR