IMPALS, S.L. (Promocions i Construccions Pals, S.L.)

Impals és una empresa referent, en la venda d'habitatges i allotjaments turístics a la Platja de Pals - Costa Brava.

Sr. Joan Martí inicia la seva carrera professional des de la base com a treballador de la construcció, fent de la seva professió una motivació pel seu creixement professional i personal.

Fruit de la seva dedicació i especialització inicia la construcció d'un primer habitatge al qual seguiran altres projectes cada vegada més importants, convertint-se no només en constructor, sinó en promotor de diferents edificacions a la Platja de Pals i voltants.

Amb els anys com a principal accionista de la mercantil Impals, es va consolidar com un dels promotors i constructors més actius de la Platja de Pals havent edificat una bona part dels establiments turístics a la zona.

Per això, la línia de negoci de lloguer turístic s'ha convertit amb els anys en un referent de la Platja de Pals - Costa Brava, gestionant uns 150 allotjats turístics i havent allotjat a més de 5.800 turistes en el darrer any.

Construccions Pals i Reformes, S.L. continuem amb la promoció i edificació de vivendas, tant unifamiliars, com projectes de major envergadura.

CONTACTAR

 • Professionalitat

 • +30 anys

 • 200 Propietats

Història

Sr. Joan Martí, inicia la seva carrera professional des de la base com a treballador de la construcció fent de la seva professió una motivació per al creixement professional i personal.

Fruit de la seva dedicació i entrega inicia la construcció d'un primer habitatge a la qual li seguiran altres projectes cada vegada més grans, convertint-se, no només en constructor, sinó promotor de diferents edificacions a la Platja de Pals.

Amb els anys, com a accionista principal de la mercantil Impals es consolidada com un dels promotors i constructors més actius de la zona, havent edificat una bona part dels complexes de vacances disponibles a la zona de Pals - Costa Brava.

Com a conseqüència d'això, la línia de negoci de lloguer turístic s'ha convertit amb els anys en un referent de la Platja de Pals gestionant uns 150 allotjaments turístics i havent allotjat a més de 5.800 turistes en l'últim any.

 • 1982

  Obertura d'una empresa civil de construcció de caràcter familiar

 • 1979 - 1983

  Promoció i construcció del complex d'apartaments a primera línia de platja de Pals "Les Dunes".

 • 1985

  La família Martí adquireix la mercantil Impals, SL, constituïda el 1971 i dedicada a inversions immobiliàries i lloguer turístic,  set cases i uns terrenys davant del camp de golf de Platja de Pals.

 • 1986

  Al costat d'un grup d'inversors locals, s'inicia la promoció d'un gran projecte a la zona, Aparthotel Golf Beach, que es va inagura a l'estiu de 1988

 • 1982 - 1984

  Noves promocions de complexes turístics a peu de platja, Golf Mar I i Golf Mar II, edificis referents a les vistes aèries de la Platja de Pals.

 • 2005 - 2006

  Es construeix i promou un nou concepte de cases adossades per a lloguer turístic, Golf Relax i diverses promocions de cases en venda, Gavarres I i Gavarres II.

ON TREBALLEM?